Transport, anlegg og jordbruk

Vi på Trønder Oil as har flere tankstasjoner hvor det er mulig å fylle drivstoff. I dag har vi tre stasjoner hvor det er mulig å fylle diesel, hvor ett av anleggene har pumpe for AdBlue.

For å kunne fylle fra våre stasjoner trenger du et kort fra oss. Hvis du driver med transport, eller annen aktivitet hvor du trenger mye diesel, og kjører forbi en av våre stasjoner kan du kontakte oss her, eller på telefon +47 72 89 02 20.

Nyhetsbrev for tankstasjoner


Heimdal, Heggstadmoen 4

Dette var vår første, og mest brukte, stasjon. Her er det mulig å fylle vanlig og avgiftsfri diesel.

Vårt kontor var tidligere på denne adressen, men vi har nå flyttet til Torgardstrøa 12. Ved behov for spylervæske eller oljer er det bare å komme innom vårt nye kontor.

Adresse

Heggstadmoen 4
7080 Heimdal

Bilde av tankanlegg på Heggstadmoen

Heimdal, Heggstadmyra 13

Vårt nyeste tankanlegg, plassert kort vei fra Heggstadmoen 4. Her kan man fylle avgiftsfri og avgiftsbelagt diesel, i tillegg kan man fylle AdBlue fra pumpe på dette tankanlegget.

Ta turen hit hvis det er kø på Heggstadmoen 4!

Adresse

Heggstadmyra 13
7080 Heimdal

Bilde av tankanlegg på Heggstadmyra

Vikhammer, Leistad

På Leistad står det et tankanlegg hvor man kan fylle både avgiftsfri og avgiftsbelagt diesel. Du kommer dit ved å svinge av fra E6 til Malvik i sørgående eller nordgående retning og svinge inn til venstre på første gårdsplass. Her står tanken inntil en rød garasje.

Adresse

Vikhammerdalen
7560 Vikhammer

Bilde av tankanlegg på Leistad