Velkommen til vårt nettsted!

Trønder Oil as er en lokal forhandler i trøndelagsregionen som leverer de fleste typer smøreoljer, diesel og fyringsprodukter.

Vårt motto er å kunne levere våre produkter til gode priser med god service. Vi har drevet med vår kjernevirksomhet siden 2002 og siden den gang fått mange fornøyde kunder.

Kjernevirksomheten

Vår kjernevirksomhet startet med å levere fyringsolje og parafin til husstandene rundt i trøndelag og har siden den gang utvidet seg til at vi også driver flere tankanlegg i Sør-Trøndelag. Våre tankanlegg er i hovedsak til storbilkunder og leverer avgiftsbelagt, avgiftsfri diesel, AdBlue og bensin. Vi jobber for tiden med å utvide utvalget.

For å se hva vi kan tilby kan dere gå til siden med produkter, eventuelt gå til bolig for de som fyrer med fyringsolje eller parafin. Vi har også en kort førstehjelp for de med fyringsanlegg og de med parafinkamin. For alle henvendelser man ikke får svar på via våre nettsider kan man gå til kontaktsiden for å finne vår kontaktinformasjon eller sende en henvendelse.