Velkommen til nye og eksisterende kunder!

Trønder Oil AS er en lokal forhandler på Tiller som hadde oppstart i 2002. Vi har siden den gang fått stadig større vareutvalg og en økende kundemasse. Vårt motto er rask levering til gode priser.

Vi fører de fleste typer drivstoff, adblue,  smøreoljer/fett, diesel/bensintanker, diverse pumper og pistoler, frostvæsker, vaskemidler, alkylatbensin, absorbenter og mange andre relaterte produkter

Har vi ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss på kontoret, vi skaffer det meste.

Kjernevirksomheten

Vår kjernevirksomhet startet med å levere fyringsolje og parafin til husstandene rundt om i Trøndelag og har siden den gang utvidet seg til at vi også driver flere tankstasjoner i Trøndelag (Sør). Våre stasjoner er døgnåpne, ubetjente, og er åpne for alle.

Tankstasjonene har forskjellig utvalg av varer, de fleste har diesel, avgiftsbelagt diesel og AdBlue. Noen har også bensin, spylervæske fra pumpe, parafin og ikke minst vårt nye miljøvennlige drivstoff HVO100. 

Ytterligere informasjon om vårt vareutvalg finner du inne på produktsiden, eventuelt gå til bolig for de som fyrer med fyringsolje eller parafin.

Trenger du hjelp?

Ved feil, søl eller andre behov for umiddelbar hjelp

+47 72890220

Andre henvendelser ta kontakt via egnet kontaktskjema.