Velkommen til våre nettsider

Trønder Oil as er en forhandler lokalt i trøndelagsregionen som leverer de fleste typer smøreoljer, diesel og fyringsprodukter. 

Vårt motto er å kunne levere våre produkter til gode priser med god service. Vi har drevet med vår kjernevirksomhet siden 2002 og siden den gang fått mange fornøyde kunder.

Kjernevirksomheten

Vår kjernevirksomhet startet med å levere fyringsolje og parafin til husstandene rundt i trøndelag og har siden den gang utvidet seg til at vi også driver flere tankanlegg i Sør-Trøndelag. Våre tankanlegg er i hovedsak til storbilkunder og leverer  avgiftsbelagt og avgiftsfri diesel. Vi jobber for tiden med å utvide utvalget.

For å se hva vi kan tilby kan dere gå til siden med produkter, eventuelt gå til bolig for de som fyrer med fyringsolje eller parafin. Vi har også en kort førstehjelp for de med fyringsanlegg og de med parafinkamin. For alle henvendelser man ikke får svar på via våre nettsider kan man gå til kontaktsiden for å finne vår kontaktinformasjon eller sende en henvendelse.

Facebook

Vi takker alle våre kunder og samarbeidspartnere for året 2017 og ønsker alle velkomne i 2018. Godt nytt år fra oss i Trønder Oil AS! ✨ 🎆 ... Se merSe mindre

Les på Facebook
·Del

Vi ønsker alle våre kunder en fredfull julehøytid og et riktig godt nytt år! Kontoret holder åpent onsdag til fredag i mellomjula 08-16. Velkommen innom! 🎄 🎅 🌟 ... Se merSe mindre

Les på Facebook
·Del

HURRA, Heggstadmoen har fått bankkortterminal og er i full drift 😀 ... Se merSe mindre

Les på Facebook
·Del